Automatiseer onderhoudsplanning

Vergeet geen keuringen meer dankzij de TAG.QR-NFC.De klant.

Trapmann is gespecialiseerd in het aanpassen van voertuigen voor mensen met een mobiele beperking. Door continu te innoveren en te investeren in nieuwe technologieën biedt Trapmann oplossingen om ervoor te zorgen dat iedereen met een mobiele beperking, rolstoelgebruikers en senioren hun mobiele vrijheid kan herwinnen.

Hun uitdaging.

Bij bepaalde aanpassingen wordt de volledige binnenkant van de wagen gestript en samen met de aanpassing terug in het voertuig geplaatst. Bij het uit elkaar halen, wordt vaak gebruik gemaakt van een mini-hijskraan. Deze kranen moeten jaarlijks gekeurd worden, om te garanderen dat ze nog geschikt en veilig zijn om zware zaken mee te verplaatsen. Soms wordt deze keuring vergeten of zelfs helemaal niet uitgevoerd.

Onze oplossing.

Op elke mini-hijskraan bevestigden we een TAG.QR-NFC, die we koppelden met het platform. Door de QR-code te scannen, krijg je toegang tot de volledige historiek en informatie van die specifieke asset. Hierdoor worden keuringsdata correct bijgehouden en kan de periodieke keuring tijdig ingepland worden.

In de praktijk.

De tags werden aan het platform gelinkt. Daar wordt automatisch aan de hand van de vorige keuringsdatum een nieuwe herinnering ingesteld. Deze herinnering is afhankelijk van de geselecteerde herhalingsperiode, dit kan maandelijks of bijvoorbeeld exact een jaar later zijn. Men hoeft enkel de QR/NFC op de hijskraan te scannen met behulp van de applicatie of een QR-scanner op de smartphone. Met 1 simpele klik start men de keuring of visuele controle. Men kan ook indien nodig het keuringsverslag of andere afbeeldingen aan de asset op het platform toevoegen. Zo zijn alle documenten steeds bij de hand.

Deel deze use case:

Meer weten?

Vraag nu een demo aan om alle features te ontdekken, of bereken zelf hoeveel de maandelijkse investering is om je bedrijfsmaterialen en materieel via ons online platform te beheren.

Vraag een demo aan

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan lokaliseren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken...

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan opvolgen en beheren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken.

Benieuwd hoeveel het jou maandelijks kost om je bedrijfsassets via ons online platform te beheren?
Bereken jouw prijs