Track de draaiuren digitaal

De uitdaging.

Het moeilijkste onderdeel dat verbonden is aan werken met grote installaties, is de berekening van draaiuren. Het was een tijdrovende bezigheid om alle draaiuren correct en tijdig te verzamelen, en het bleek een uitdaging om een correcte facturatie hiervan te maken. Dat was dan ook meteen de uitdaging voor deze klant, een transparante communicatie van de draaiuren, om zo de facturatie beduidend te vergemakkelijken.  

Onze oplossing.

In dit geval lag de combinatie van de TAG.GPS en de TAG.QR-NFC in rechte lijn met de wensen en noden van onze klant. De ene tag zorgt voor een correcte communicatie van zowel de draaiuren als de locatie naar het digitale platform. De andere tag kan met een smartphone uitgelezen worden en geeft toegang tot een overzicht van de nog uit te voerentaken en onderhoudsbeurten.

In de praktijk.

Elke reacher werd uitgerust met een set tags. Aan de hand van de verzamelde informatie kan er per klant per dag de relevant data op het CHECK platform geraadpleegd worden, waarna een correcte facturatie kinderspel is. Met 1 klik heeft de verantwoordelijke toegang tot een overzicht van de draaiuren en de locaties waar de reachers zich bevinden. Met behulp van een smartphone scant men de TAG.QR-NFC, die toegang geeft tot een lijst van nog uit te voeren taken en onderhouden. Indien men een specifieke reacher wenst te lokaliseren, moet men deze slechts opzoeken in de mobiele app. Met een simpele klik start de navigatie via Google Maps of Waze naar de reacher in kwestie.

Meer weten?

Vraag nu een demo aan om alle features te ontdekken, of bereken zelf hoeveel de maandelijkse investering is om je bedrijfsmaterialen en materieel via ons online platform te beheren.

Vraag een demo aan

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan lokaliseren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken...

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan opvolgen en beheren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken.

Benieuwd hoeveel het jou maandelijks kost om je bedrijfsassets via ons online platform te beheren?
Bereken jouw prijs