We are family

Het verhaal van All-Connects is er eentje van gezond verstand en goed ondernemerschap. Een sterke visie van oprichter Jean Minne en een verzekerde opvolging door zijn drie zonen zorgde ervoor dat er vandaag drie gezonde bedrijven huizen in de moderne nieuwbouw in Kontich: Trapmann autoaanpassingen, Trapmann Air Suspension en All-Connects.

Philippe Minne

Zaakvoerder Philippe Minne: “We zijn met een relatief klein team met enorm veel kennis en expertise. Dit maakt het mogelijk om moeilijkere totaalprojecten en technisch innovatieve oplossingen uit te werken voor onze klanten. We werken hiervoor nauw samen met onze ervaren leveranciers.

We zijn je business partner

All-Connects is een business partner: ons succesverhaal is jouw succesverhaal. Als familiebedrijf met sterke roots in Vlaanderen kiezen we bewust voor langetermijnrelaties, liever dan kortetermijnwinst zonder toekomst. We geloven in een transparante samenwerking en delen onze vakkennis ten gunste van alle partners.

We groeien samen

We installeren de oplossingen die jouw bedrijf nodig heeft, niet meer en niet minder. We bieden support waar en wanneer nodig. We kijken samen met jou vooruit om de groei van je bedrijf te kunnen begeleiden met de vereiste uitbreidingen. We houden je op de hoogte van de nieuwste innovatieve technologieën die je zullen helpen verder te groeien. We anticiperen wat nodig is voor jouw bedrijf om concurrentieel een sterke positie te behouden.

Wat kan je van ons verwachten?

Brainstormen

In een persoonlijke brainstorm met jou en je team leren we je bedrijf beter kennen. We stellen de nodige vragen om te kunnen inschatten wat je wel en niet nodig hebt. We luisteren naar jouw specialisten die dagelijks op de werkvloer de verschillende uitdagingen ervaren. Samen overlopen we de benodigde functionaliteiten en gewenste integratie met bestaande software en geven we gericht advies.

Je hebt al een duidelijke visie en weet welke oplossing voor jou geschikt is? Dan kunnen we werken op jouw gewenste snelheid: je krijgt een gedetailleerde offerte en na bestelling kan ons team in no time aan de slag gaan om je project uit te voeren

Voorbereiden

Eén van onze sterke punten: All-Connects streeft steeds naar kwaliteit. Kwaliteit in de ontwikkeling, de correcte vertaling van jouw briefing en een tijdige oplevering binnen budget. Een goede voorbereiding is de helft van het werk en dat is ook onze werkmethode.

Bouwen

Je project wordt in goede banen geleid dankzij een geïntegreerde aanpak waarbij een toegewijd - in grote mate zelfsturend - team de uitvoering samen in handen neemt en uitvoert volgens de vooropgestelde specificaties. Dankzij deze werkwijze brengen we grote en kleine vragen steeds tot een goed einde. Alle ontwikkelde units worden stuk voor stuk getest, zowel voor de oplevering als na de installatie.

Installeren

All-Connects heeft gespecialiseerde techniekers in het team die de oplossingen op de juiste manier installeren en testen. De installatie kan bij jou op het bedrijf gebeuren, op een andere locatie of bij All-Connects zelf. Dankzij de jarenlange ervaring kan ons team heel nauwkeurig en snel werken, waardoor we de installatietijd tot het minimum kunnen beperken. We weten hoe belangrijk tijd is en werken samen met jou om de meest tijdsefficïente installatie in te plannen.

Begeleiden

Wij spreken de taal van de klant én de ontwikkelaar. Omdat we zelf een technische achtergrond hebben, kunnen we snel de juiste vragen stellen om jou zo snel mogelijk te helpen. Indien nodig of gevraagd, organiseren we na installatie van de All-Connects systemen een praktische gebruikersworkshop. Die aanpak levert zowel jou als ons veel kostbare tijd op. Tijd die we dan ook graag spenderen in het verder garanderen van een kwalitatieve, persoonlijke service.

Klanten geven hun mening

Andere casestudies

Meer weten?

Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in je leverancier. Wil je weten of we een goede match zijn voor jouw bedrijf? Contacteer ons en we komen graag met je praten over wat je nodig hebt.

Contacteer ons

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan lokaliseren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken...

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan opvolgen en beheren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken.

Benieuwd hoeveel het jou maandelijks kost om je bedrijfsassets via ons online platform te beheren?
Bereken jouw prijs