Decorative banner

Ons platform CHECK werkt voor jou

Beheer je materialen, machines, gebouwen en teams efficiënt op het CHECK platform online. Naargelang je verantwoordelijkheden of locatie kies je ervoor om te werken op de desktopversie, of open je de CHECK app op je smart phone of tablet.

Decorative banner
Smartphone

Smartphone

Deze intelligente app kan ingezet worden voor je mobiele teams, en kan door mensen buiten je onderneming gebruikt worden om via een QR code belangrijke meldingen door te geven.

Tablet

Tablet

Dezelfde app kan op je tablet geïnstalleerd worden en biedt de gebruiker een ruimer werkscherm dan een smart phone, wat vaak handig kan zijn om snel reservaties op te volgen en taken uit te voeren.

Desktop

Desktop

Het platform op de PC heeft een overzichtelijk dashboard en is hét werkinstrument van de manager of verantwoordelijke die instaan voor het dagelijks beheer van gebruikers, assets, reservaties en taken.


Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan lokaliseren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken...

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan opvolgen en beheren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken.

Benieuwd hoeveel het jou maandelijks kost om je bedrijfsassets via ons online platform te beheren?
Bereken jouw prijs