Beheer je machinepark met 1 software

Raadpleeg de gegevens van jouw machine op 1 één enkel platform.

De klant.

Voor deze oplossing gebruiken we ter illustratie een bedrijf actief in grondwerken. Hier maakt men dagelijks gebruik van wielladers bij het verplaatsen van grote hoeveelheden zand tijdens de werkzaamheden. Ook bedrijven actief in wegenwerken, betonwerken, betoncentrales en handel in granulaten maken dagelijks gebruik van zo’n wielladers.

De uitdaging.

Doordat er in dit type bedrijven vaak een aanwezigheid is van een zeer divers machinepark dat dagelijks gebruikt wordt, moet men vaak op verschillende platformen de details van deze machines raadplegen. Dat kan gaan van de locatiebepaling tot de draaiuren van het rollend materieel. Het steeds moeten wisselen tussen meerdere platformen is erg verwarrend en brengt een enorme hoeveelheid werk met zich mee.

Onze oplossing.

Het doel in deze situatie was het aantal actief gebruikte platformen reduceren naar één enkel platform, waar de gegevens per machine duidelijk te raadplegen zijn. We koppelden een aparte TAG.GPS met elke machine. Deze verzamelt alle gegevens – zoals onder andere de locatie en draaiuren – op één platform. Om ervoor te zorgen dat je zo efficiënt mogelijk kan werken, kunnen de instellingen volledig naar voorkeur worden aangepast. Zo kruipt er geen onnodige tijd in het optimaliseren en monitoren van het machinepark.

In de praktijk.

We installeerden de TAG.GPS op de voeding van de wiellader. Daardoor krijgt de unit constante stroomtoevoer wanneer het contact van de wiellader op staat. Zo hoeft men zich geen zorgen maken over een platte batterij. Via de mobiele app die gelinkt is met de units, kan men voor elk individueel voertuig diverse handelingen uitvoeren, zoals een onderhoud inplannen en eventuele documenten toevoegen.

Deel deze use case:

Meer weten?

Vraag nu een demo aan om alle features te ontdekken, of bereken zelf hoeveel de maandelijkse investering is om je bedrijfsmaterialen en materieel via ons online platform te beheren.

Vraag een demo aan

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan lokaliseren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken...

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan opvolgen en beheren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken.

Benieuwd hoeveel het jou maandelijks kost om je bedrijfsassets via ons online platform te beheren?
Bereken jouw prijs