Digitaliseer je onderhoudsdocumenten

Raadpleeg in geen tijd handleidingen en documenten met deTAG.QR-NFC.

De klant.

Degraeuwe Renting zorgt dat techniek de noodzakelijke zorgen krijgt, omdat betrouwbaarheid essentieel is voor de rentabiliteit.

Sinds 2012 zijn ze gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van alle wagens, bestelwagens, aanhangwagens en divers industrieel materieel zoals heftrucks, compressoren, stroomgeneratoren, graafmachines enz. Dankzij de verhuur van jonge betrouwbare mobiele compressoren, stroomgeneratoren en minigraafmachines, garanderen we de continuïteit van ieder project. Om de tijdspanne van het onderhoud of de herstelling in te korten, komen de techniekers ter plaatse met een goed uitgeruste interventiewagen.  

Hun uitdaging.

DEGRAEUWE heeft vaak hun verhuurde eigendommen grotendeels verspreid staan over een reeks klantenlocaties. Het kost dan ook wat moeite en tijd om de exacte locatie van een specifiek item snel te achterhalen. Daarnaast is het bezorgen van de correcte documenten en gebruikershandleidingen aan klanten vaak een tijdrovende klus. Daarom zocht men dan ook naar een oplossing om zowel de locatie van hun aanhangwagens te achterhalen, als een efficiënte manier om klanten toegang te geven tot online manuals en documenten.

Onze oplossing.

Vermits aanhangwagens voornamelijk buiten worden gebruikt, was het belangrijk dat de voorgestelde oplossing ook waterdicht was. Met een waterdichte behuizing en interne batterij, is de TAG.GPS de meest geschikte oplossing, die het best aanleunt bij de vraag van onze klant. Klanten hebben steeds toegang tot de nodige documenten en manuals dankzij de gekoppelde TAG.QR-NFC die op elke individuele aanhangwagen werd geplaatst.

In de praktijk.

Op elke aanhangwagen werd de combinatie van zowel een TAG.GPS als een TAG.QR-NFC geplaatst. Met 1 simpele klik op het CHECK platform of via de mobiele app krijgt de verantwoordelijke toegang tot een kaart met daarop de locatie van elke individuele aanhangwagen aangeduid. Ook heeft de verantwoordelijke via het platform toegang tot aankomende reservaties en de retourdata van gehuurde assets. Klanten kunnen met behulp van de app op hun smartphone de TAG.QR-NFC scannen. Daarmee krijgen ze rechtstreeks toegang tot de nodige handleidingen en kunnen ze documenten raadplegen.  

Deel deze use case:

 

Meer weten?

Vraag nu een demo aan om alle features te ontdekken, of bereken zelf hoeveel de maandelijkse investering is om je bedrijfsmaterialen en materieel via ons online platform te beheren.

Vraag een demo aan

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan lokaliseren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken...

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan opvolgen en beheren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken.

Benieuwd hoeveel het jou maandelijks kost om je bedrijfsassets via ons online platform te beheren?
Bereken jouw prijs