Digitale reservatie bedrijfsmaterieel

Beheer en lokaliseer jouw stock met IOT. De uitdaging.

Het digitaal bijhouden van assets(goederen) die uit het magazijn gaan zodat alle medewerkers een duidelijk overzicht gaan krijgen. De medewerkers hebben nu geen idee wat er in stock is of wie het mee heeft.  

Onze oplossing.

Door de TAG.NFC/QR te linken met alle verbruiksgoederen en de dure stockartikelen te taggen met BLE beacons heeft iedereen een duidelijk overzicht wie wat meeheeft en voor hoelang. Door op strategische plaatsen gateways te hangen worden de duurdere/stock assets met de TAG.BLE direct terug ingecheckt wanneer ze terug in het magazijn komen.  

In de praktijk.

De stockartikelen hebben we met een TAG.BLE en de verbruiksgoederen met een TAG.NFC/QR code uitgerust. Dit zorgt ervoor dat indien een medewerker iets uit het magazijn neemt en dit scant met de mobiele app, iedereen direct een duidelijk overzicht heeft waar het naartoe is en wat de resterende stock is. Indien de stock onder een minimumhoeveelheid gaat, wordt er een automatische mail gestuurd naar de verantwoordelijke om dit artikel bij te bestellen. Door gebruik van de mobiele app op locatie (werf, …) wordt de GPS locatie van deze asset doorgestuurd naar het CHECK platform.

Deel deze use case:

Meer weten?

Vraag nu een demo aan om alle features te ontdekken, of bereken zelf hoeveel de maandelijkse investering is om je bedrijfsmaterialen en materieel via ons online platform te beheren.

Vraag een demo aan

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan lokaliseren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken...

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan opvolgen en beheren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken.

Benieuwd hoeveel het jou maandelijks kost om je bedrijfsassets via ons online platform te beheren?
Bereken jouw prijs