Digitale registratie draaiuren machines

De uitdaging.

Bedrijven die hun generatoren op verschillende werven hebben staan en die vaak niet terug via het magazijn terugkeren maar rechtstreeks naar een nieuwe werf vertrekken is een ramp voor het inplannen van onderhouden. Om de facturatie juist te laten verlopen hebben ze ook de exacte draaiuren nodig (dag/ week) om dit op het juiste project toe te kennen

Onze oplossing.

Door een TAG.WIFI-GPS aan te brengen, kunnen we de locatie van alle reinigingsmachines in kaart brengen. De historiek op he platform zorgt ervoor dat onderhoudsbeurten vlot kunnen worden ingepland. We combineerden de TAGG.WIFI-GPS met een TAG.QR-NFC tag die mogelijk maakt dat medewerkers rechtstreeks een melding kunnen maken over een defect of schade. De verantwoordelijke ontvangt meteen een bericht wanneer er een nieuwe melding wordt aangemaakt.

In de praktijk.

We sluiten de TAG.GPS aan op de generator (binnen) zodat we de draaiuren samen met de locatie kunnen doorsturen naar het platform. Het platform stuurt dan op basis van wederkerende taken (periodiek onderhoud) + op basis van de draaiuren meldingen door naar de juiste medewerker. Zodat hij/zij de onderhouden op de voorziene tijdstippen kan laten doorgaan. Door ook de TAG.QR-NFC toe te voegen kunnen de medewerkers meldingen doorsturen (raar geluid, schade, werf afgelopen).

Deel deze blog:

 

Meer weten?

Vraag nu een demo aan om alle features te ontdekken, of bereken zelf hoeveel de maandelijkse investering is om je bedrijfsmaterialen en materieel via ons online platform te beheren.

Vraag een demo aan

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan lokaliseren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken...

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan opvolgen en beheren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken.

Benieuwd hoeveel het jou maandelijks kost om je bedrijfsassets via ons online platform te beheren?
Bereken jouw prijs