Beheer je materiaal op werven digitaal

De klant.

DEGRAEUWE RENTING zorgt dat techniek de noodzakelijke zorgen krijgt, omdat betrouwbaarheid essentieel is voor de rentabiliteit.

Sinds 2012 zijn ze gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van alle wagens, bestelwagens, aanhangwagens en divers industrieel materieel zoals heftrucks, compressoren, stroomgeneratoren, graafmachines enz. Dankzij de verhuur van jonge betrouwbare mobiele compressoren, stroomgeneratoren en minigraafmachines, garanderen we de continuïteit van ieder project. Om de tijdspanne van het onderhoud of de herstelling in te korten, komen de techniekers ter plaatse met een goed uitgeruste interventiewagen.  

Hun uitdaging.

DEGRAEUWE heeft vaak hun verhuurde eigendommen grotendeels verspreid staan over een reeks klantenlocaties. Het kost dan ook wat moeite en tijd om de exacte locatie van een specifiek item snel te achterhalen. Daarnaast is het bezorgen van de correcte documenten en gebruikershandleidingen aan klanten vaak een tijdrovende klus. Daarom zocht men dan ook naar een oplossing om zowel de locatie van hun aanhangwagens te achterhalen, als een efficiënte manier om klanten toegang te geven tot online manuals en documenten.

Onze oplossing.

Gezien de werkomstandigheden en de producten waaraan deze assets worden blootgesteld, was het belangrijk dat de voorgestelde oplossing ook waterdicht en bestand was tegen chemische producten. Met een waterdichte behuizing en interne batterij, is de TAG.WIFI-GPS de meest geschikte oplossing, die het best aanleunt bij de vraag van onze klant.

In de praktijk.

Elke verfspuitmachine werd voorzien van een TAG.VILOC. Deze tag monteerden we op een plek die niet hindert tijdens het gebruik van de machine. Wanneer het tijd is voor een groot onderhoud of wanneer bepaalde stukken toe zijn aan vervanging, stuurt de tag meteen een melding naar het platform. De verhuurder krijgt hier telkens een melding van, waardoor hij snel kan reageren en de verhuurde materialen steeds tip top in orde zijn. Komt er een likje verf op de TAG.VILOC? De stevige, waterdichte behuizing is bestand tegen chemische stoffen zoals verf en blijft perfect functioneren.

Deel deze use case:

 

Meer weten?

Vraag nu een demo aan om alle features te ontdekken, of bereken zelf hoeveel de maandelijkse investering is om je bedrijfsmaterialen en materieel via ons online platform te beheren.

Vraag een demo aan

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan lokaliseren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken...

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan opvolgen en beheren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken.

Benieuwd hoeveel het jou maandelijks kost om je bedrijfsassets via ons online platform te beheren?
Bereken jouw prijs