IoT beheer van kantoormaterieel

Beheer jouw elektronisch apparatuur met de TAG.QR-NFC.De klant.

Deze oplossing is geschikt voor alle bedrijven die over meerdere laptops en pc’s beschikken en een duidelijker overzicht willen over de uitgevoerde update(s) of problemen, wie een toestel in beheer heeft, en waar verschillende toestellen zich bevinden.

Hun uitdaging.

Door de grote hoeveelheid aanwezige pc’s en laptops, is het moeilijk een overzicht te behouden over welke systeemupdates al dan niet werden uitgevoerd, en op welke toestellen dit gebeurde. Herinstallaties of problemen kunnen op geen enkele manier gemeld worden. Ook bij laptops die door meerdere personen gebruikt worden, is het soms lastig te achterhalen wie op welk moment de laptop in gebruik heeft of waar deze zich precies bevindt.

Onze oplossing.

Gezien de afmetingen, is de TAG.QR-NFC de beste oplossing in deze use case. In combinatie met TAG.WIFI-GPS kunnen laptops zowel binnen als buiten het bedrijfsgebouw gelokaliseerd worden.

In de praktijk.

Doordat we op elk toestel een TAG.QR-NFC bevestigden, kan de IT-verantwoordelijke elke pc of laptop linken aan het platform. Zo heeft hij steeds een duidelijk overzicht over wie welke laptop in gebruik heeft. Daarnaast wordt elke melding automatisch opgeslagen, waardoor de historiek van één enkel toestel volledig beschikbaar is. De gebruiker kan makkelijk een melding doen indien er problemen zijn of er nieuwe toebehoren zoals een muis of toetsenbord nodig zijn.

Deel deze use case:

 

Meer weten?

Vraag nu een demo aan om alle features te ontdekken, of bereken zelf hoeveel de maandelijkse investering is om je bedrijfsmaterialen en materieel via ons online platform te beheren.

Vraag een demo aan

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan lokaliseren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken...

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan opvolgen en beheren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken.

Benieuwd hoeveel het jou maandelijks kost om je bedrijfsassets via ons online platform te beheren?
Bereken jouw prijs