Weet wie waar je materiaal gebruikt

Breng makkelijk jouw machine in kaart met de  QR/NFC tag.

De klant.

In deze use case richten we ons voornamelijk op grote schoonmaakbedrijven en bedrijven die over eigen reinigingsmachines beschikken.

Hun uitdaging.

Schoonmaakbedrijven maken van meerdere reinigingsmachines gebruik, die ze gelijktijdig bij klanten op verschillende locaties inzetten. Daardoor zijn ze niet altijd op de hoogte van de exacte locatie van de machines, aangezien deze soms op twee of meerdere locaties gebruikt worden op één dag. Het jaarlijkse onderhoud van deze machines is daardoor moeilijk bij te houden, wat onverwachte kosten met zich mee kan brengen.

Onze oplossing.

Door een TAG.WIFI-GPS aan te brengen, konden we de locatie van alle reinigingsmachines in kaart brengen. De historiek op het platform zorgt ervoor dat onderhoudsbeurten vlot kunnen worden ingepland. We maakten de combinatie met een QR/NFC tag waarmee medewerkers rechtstreeks een melding kunnen maken over een defect of schade. De verantwoordelijke ontvangt meteen een bericht wanneer er een nieuwe melding wordt aangemaakt.

In de praktijk.

We voorzagen elke individuele reinigingsmachine van zowel een TAG.WIFI-GPS als een TAG.QR-NFC. Dankzij de combinatie van WIFI en GPS zorgt de TAG.WIFI-GPS altijd voor een nauwkeurige locatie bepaling. Daardoor is de positie van elke machine steeds gekend en raadpleegbaar via het platform. Het platform geeft je ook toegang tot de historiek van de onderhoudsbeurten, en geeft je de mogelijkheid om na elke onderhoudsbeurt een herinnering in te stellen voor de volgende. Je scant de QR-NFC code via de applicatie – personen die geen toegang tot het platform hebben, kunnen gebruik maken van een QR-scanner op hun smartphone – om eventuele meldingen met foto’s te rapporteren aan de verantwoordelijke.

Deel deze blog:

 

Meer weten?

Vraag nu een demo aan om alle features te ontdekken, of bereken zelf hoeveel de maandelijkse investering is om je bedrijfsmaterialen en materieel via ons online platform te beheren.

Vraag een demo aan

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan lokaliseren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken...

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan opvolgen en beheren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken.

Benieuwd hoeveel het jou maandelijks kost om je bedrijfsassets via ons online platform te beheren?
Bereken jouw prijs