Track je onderdelen indoor met IoT

De klant.

Het gaat om een wereldwijd toonaangevend industrieel bedrijf in Finland dat apparatuur en diensten aanbiedt voor de duurzame verwerking en stroom van natuurlijke hulpbronnen in de mijnbouw, aggregaten, recycling en procesindustrie.

Hun uitdaging.

Tijdens het assemblageproces worden veel aparte onderdelen samengebracht om uiteindelijk één eindproduct te creëren. Tijdens dat proces doorloopt het onafgewerkte product vaak een hele weg doorheen het bedrijf. Men raakte daardoor tijdens de assemblage en de verplaatsing regelmatig onderdelen kwijt of vaak wisten medewerkers niet meteen waar ze deze gelegd hadden.

Onze oplossing.

Om een zo nauwkeurig mogelijke locatie van de onderdelen te kunnen achterhalen, maakten we de combinatie van een TAG.BLE met gateways doorheen het volledige magazijn.

In de praktijk.

De grote montagestukken werden voorzien van een TAG.BLE. We koppelden elke tag op het platform met de juiste asset. Door de QR-code op de TAG.BLE te scannen, kan je via het platform of de mobiele applicatie de stukken volgen of bekijken waar ze weggelegd zijn. Medewerkers verliezen niet langer tijd met een zoektocht doorheen alle magazijnen en de rest van het bedrijf.

Deel deze use case:

Meer weten?

Vraag nu een demo aan om alle features te ontdekken, of bereken zelf hoeveel de maandelijkse investering is om je bedrijfsmaterialen en materieel via ons online platform te beheren.

Vraag een demo aan

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan lokaliseren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken...

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan opvolgen en beheren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken.

Benieuwd hoeveel het jou maandelijks kost om je bedrijfsassets via ons online platform te beheren?
Bereken jouw prijs