Hoogwerker

Voor bedrijven die grote installaties zoals hoogwerkers verhuren, is het niet altijd makkelijk om nadien een correcte facturatie te maken, aangezien de draaiuren moeilijk te achterhalen zijn. Om dit nationaal verhuurbedrijf van hoogwerkers verder te helpen, gingen we aan de slag met de TAG.GPS. Zoek je ook naar een oplossing om je te helpen bij het berekenen van draaiuren? Ontdek in deze case hoe we je snel en eenvoudig kunnen helpen!

Gebruikte tags:
Download draaiuren vanop afstand

De klant.

DEGRAEUWE RENTING zorgt dat techniek de noodzakelijke zorgen krijgt, omdat betrouwbaarheid essentieel is voor de rentabiliteit.

Sinds 2012 zijn ze gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van alle wagens, bestelwagens, aanhangwagens en divers industrieel materieel zoals heftrucks, compressoren, stroomgeneratoren, graafmachines enz. Dankzij de verhuur van jonge betrouwbare mobiele compressoren, stroomgeneratoren en minigraafmachines, garanderen we de continuïteit van ieder project. Om de tijdspanne van het onderhoud of de herstelling in te korten, komen de techniekers ter plaatse met een goed uitgeruste interventiewagen.  

DEGRAEUWE zocht o.a. naar een manier om een correcte facturatie naar de klanten te garanderen. De voorgestelde oplossing is geschikt voor elke vorm van verhuurbedrijf die gelijkaardig, groter materiaal zoals hoogwerkers verhuren.

Hun uitdaging.

Bij het verhuren van groter materiaal zoals hoogwerkers, vergt het enorm veel werk om het juiste aantal draaiuren te achterhalen per dag. Dit maakt dat het correct factureren naar klanten wel eens een uitdaging vormt. Daarnaast is het een tijdrovende klus om de exacte locatie van elke hoogtewerker te achterhalen, wat een probleem vormt bij de afloop van een verhuur.

Onze oplossing.

Met de TAG.GPS konden we een oplossing aanbieden die overeen kwam met de noden en wensen van de klant. Deze tag zorgt er voor dat we zowel de locatie van elke individuele hoogwerker kunnen achterhalen, als ook een nauwkeurige bepaling van de draaiuren. Deze gegevens worden automatisch doorgestuurd naar het platform, waar men nadien mee aan de slag kan gaan om onder andere de facturatieprocedure te starten.  

In de praktijk.

Wanneer alle hoogtewerkers individueel uitgerust waren met een TAG.GPS, was het makkelijk om de juiste draaiuren per klant per dag op te vragen. Daardoor verloopt de facturatie nu foutloos, en valt deze ook niet te betwisten. Met 1 klik heeft men toegang tot een overzicht van niet enkel de draaiuren, maar ook de locatie van elke hoogtewerker. Bij het opzoeken van een specifieke hoogtewerker in de mobiele app, kan men met een simpele klik op de kaart rechtstreeks een navigatie naar de hoogtewerker via Waze of Google Maps starten.

Deel deze use case:

Meer weten?

Wil je meer weten over de slimme TAG.GPS voor de automatische registratie van draaiuren?

Vraag een demo aan

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan lokaliseren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken...

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan opvolgen en beheren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken.

Benieuwd hoeveel het jou maandelijks kost om je bedrijfsassets via ons online platform te beheren?
Bereken jouw prijs