Boormachine

Elk bouwbedrijf heeft een groot arsenaal aan klein gereedschap zoals boormachines, cirkelzagen, freesmachines, slijpers,multitools, ... dat door meerdere mensen op verschillende werven wordt gebruikt. Weten wie met welke tools waar aan hetwerk is, welk gereedschap onderhoud nodig hebben of vervangen dient te worden,het is vaak een nachtmerrie voor een verantwoordelijke om dit goed te organiseren. Wil jij je kleine bouwtools ook efficiënt beheren? Lees in dit verhaal hoe onze TAG.QR-NFC het verschil maakt. Deze oplossing is een uitstekende prijs / kwaliteitsoplossing als je materialen wil volgen die vaak van locatie veranderen.

Gebruikte tags:
Behoud het overzicht over je werktools

De klant.

Trapmann is gespecialiseerd in het aanpassen van voertuigen voor mensen met een mobiele beperking. Door continu te innoveren en te investeren in nieuwe technologieën biedt Trapmann oplossingen om ervoor te zorgen dat iedereen met een mobiele beperking, rolstoelgebruikers en senioren hun mobiele vrijheid kan herwinnen.

De uitdaging

Er wordt veel materiaal van de ene naar de andere werkplek verplaatst door een medewerker. Daardoor weet men vaak niet wie welk werkmateriaal precies meegenomen heeft of waar het zich precies bevindt.

Een duidelijk overzicht van de beschikbare materialen ontbrak omdat men niet wist wie verantwoordelijk was of door incorrecte informatie over de locatie/gebruiker. Ook materiaal dat definitief verloren raakte, was een terugkerend probleem voor Trapmann.

Onze oplossing

Op een boormachine is er weinig ruimte om een extra item te bevestigen, daarom kozen we voor een compacte maar effectieve tag. De TAG.QR-NFC biedt de gevraagde functionaliteiten en kan als kleine sticker makkelijk op de boormachine gekleefd worden.

In de praktijk

Elke boormachine werd van een unieke TAG.QR-NFC voorzien. Bij het scannen van de tag met behulp van een smartphone, kan je op een snelle en efficiënte manier de boormachine toewijzen aan een gebruiker of een specifieke werflocatie. Wordt de boormachine doorheen de dag verplaatst naar een andere locatie of door een andere persoon gebruikt, dan kan deze informatie op dezelfde manier bijgewerkt worden.

Deel deze use case:

Meer weten?

Wil je meer weten over deze slimme IoT sensor om bedrijfsmaterialen te volgen die vaak van locatie veranderen?

Vraag een demo aan

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan lokaliseren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken...

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan opvolgen en beheren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken.

Benieuwd hoeveel het jou maandelijks kost om je bedrijfsassets via ons online platform te beheren?
Bereken jouw prijs