Magazijn haven

Onderhoudsteams die zich 'on the job' ergens in een van de vele magazijnen verspreid over de haven bevinden, zijn vaak moeilijk aan te sturen en op te volgen. Voor de shiftverantwoordelijke is het dan ook belangrijk om het team te kunnen bijstaan, en te kunnen communiceren welke taken prioriteit hebben. Een passieve QR-NFC tag biedt hier de oplossing. Zowel eigen werknemers als extern personeel kunnen meldingen doorsturen en taken ontvangen op hun smartphone.

Gebruikte tags:
HAVENMAGAZIJN

De uitdaging.

Onderhoudsteams die zich 'on the job' ergens in een van de vele magazijnen verspreid over de haven bevinden, zijn vaak moeilijk aan te sturen en op te volgen. Voor de shiftverantwoordelijke is het dan ook belangrijk om het team te kunnen bijstaan, en te kunnen communiceren welke taken prioriteit hebben. Men zocht dan ook naar een handige tool waar men kon communiceren met het team, maar ook waar men gevaarlijke situaties rechtstreeks kon melden aan de juiste persoon.

Onze oplossing.

Doorheen elk magazijn werden er op de gewenste plekken een TAG.QR-NFC geplaatst. Met een A4 afmeting kunnen deze niet gemist worden en kan het onderhoudsteam en andere collega’s makkelijk meldingen maken. Het management kan dan op haar beurt meldingen naar het onderhoudsteam versturen om eventuele dringende taken te melden.

In de praktijk.

Via het platform maakt de verantwoordelijke van het onderhoudsteam de planning op. Deze wordt verzonden en komt bij de medewerkers via hun mobiele app aan. Iedereen ontvangt op die manier de werktaken voor een bepaalde dag of periode. Bij meldingen van eventuele risicovolle situaties, kan de verantwoordelijke dit ook melden aan de gewenste medewerker(s), om zo deze taak prioriteit te geven. Ook medewerkers die de mobiele applicatie niet hebben, kunnen meldingen doen aan de hand van de TAG.QR-NFC die zich doorheen het magazijn bevinden.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe we je kunnen helpen bij het slim managen van je verschillende magazijnen of depots?

Vraag een demo aan

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan lokaliseren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken...

Benieuwd naar de CHECK.connects
asset tracking software?

Wil je samen met onze experts ontdekken hoe jij jouw bedrijfsmateriaal te allen tijde kan opvolgen en beheren? Vraag dan nu een demo aan om alle features te ontdekken.

Benieuwd hoeveel het jou maandelijks kost om je bedrijfsassets via ons online platform te beheren?
Bereken jouw prijs